<body topmargin="0"><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9803179\x26blogName\x3dVicKuP\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://vickup.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dnl_NL\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://vickup.blogspot.com/\x26vt\x3d2925250251904467780', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

donderdag, april 28, 2005

Recht je rug, ook na de dood!


Heej weet je wat? Vanaf nu doen we het gewoon even helemaal anders! Het is niet alleen milieuvriendelijker, het is ook nog eens goedkoper!

Ja mensen, u begrijpt het al, ik zie louter voordelen in het plan van een Australische doodgraver om binnenkort een speciale begraafplaats met louter staanplaatsen te openen. En een kist is overbodig want voortaan begraven we de lichamen in een loshangende doch comfortabele lijkenzak, die dumpen we in 3 meter diepe gaten die vooraf in de grond zijn geboord en geen worm die er naar snaait.

Deze revolutionaire manier van teraardebestellen zal naar schatting over de toonbank gaan voor een schamele 1000 Australische dollars (ruim 630 euro). Laat die oude spreekwoorden als "die draait zich om in zijn graf" in het vervolg dus maar achterwege, hedentendage zullen we ons moeten gaan behelpen met; "die arme sloeber zal er wel recht van overeind staan!"

Ben benieuwd of er net als bij voetbal ook seizoenkaarten voor die staanplaatsen beschikbaar worden gesteld. Een voordeel, uitspelen zal er dan wel niet bij zijn. Lijkt me ook bijzonder lastig, zo'n combi regeling met lijkenzakken. Zou waarschijnlijk ook maar een dooie boel worden!

...


1 Comments:

At 8:42 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ik hoop nog even te blijven leven ;-) maar mijn complimenten verder voor je site! Het ziet er goed uit bij je.
Groeten van Angel_Fire weblogster bij Bakje.nl

 

Een reactie posten


<< Home