<body topmargin="0"><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9803179\x26blogName\x3dVicKuP\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://vickup.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dnl_NL\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://vickup.blogspot.com/\x26vt\x3d2925250251904467780', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

vrijdag, januari 21, 2005

Bij de les blijven!!


Test je topografische kennis van de hoofdsteden van Europa met deze hard heersende SUPERTOLLE DART GAME!.



donderdag, januari 20, 2005

BUSH YES BUSH!




"Klapvee van Bush in de houding tijdens inauguratie"



Stille toch(t) maar niet


Het nut en impact van "stille tochten" wordt met de aankomende "editie" naar mijn mening wel ernstig "op de tocht gezet". Ik hoop dan ook dat dit letterlijk en figuurlijk een overdovend stille tocht wordt......

UPDATE
Het hele gebeuren is (gelukkig) afgeblazen door de politie. Bang voor rellen. Slimme zet. Ondertussen stromen de condoleances binnen op het condoleanceregister


UPDATE 2
Register is inmiddels gesloten. Werd de beheerders iets te heet onder de voeten. Had al niet eens aangemaakt mogen worden.



Denkend rijk worden doe je zo!


Stinkend rijk worden. Dat wil iedereen wel. Maar laat rijkdom nu niet het resultaat zijn van noeste arbeid en keihard zakelijk bedrog. Nee, het enige dat je hoeft te doen is er aan denken! That's it! Niet meer niet minder! Althans, dat beweert onze Maleisische Wisdom Seeker. Hij publiceert namelijk extragratis en voor niets een compleet boek met gouden tips die volgens hem de weg zal wijzen naar geestelijke en materiele rijkdom.



woensdag, januari 19, 2005

Plantes à emporter...


Hoe groener hoe beter. Dat is het devies in Japan. Dus waarom al dat groen om je heen als je het ook om je nek kan hangen?



Lachen met Einstein


‘Als je naast een knappe vrouw zit, lijken twee uur twee minuten. Maar als je op roodgloeiende kolen zit, lijken twee minuten twee uur, dat is relativiteit.’

De UNESCO heeft 2005 uitgeroepen tot het 'World Year of Physics' (WYP2005). Het is dit jaar dan ook 100 jaar geleden dat de ideeën van Albert Einstein de moderne natuurkunde voorgoed veranderden. De bedoeling is om in de hele wereld extra aandacht te besteden aan de natuurkunde en natuurwetenschap in het algemeen.

Klik voor meer van mijn favoriete Einstein Quotes.



dinsdag, januari 18, 2005

Belgische middelvinger


Even eentje uit de oude doos hoor. Dat de Belgen wel van een open debat houden hoef ik u natuurlijk niet te vertellen. Gewoon zeggen waar het op staat, daar zijn onze bierminnende zuiderburen immers groot mee geworden. Naast het nuttigen van bier praten Belgen ook graag over vreemdelingen. Voorvechter van de Belgische identiteit (?!), het Vlaams Blok, is een jaar terug door het Hof van Cassatie in Brussel veroordeeld wegens racisme en heeft om die reden de naam moeten veranderen naar Vlaams Belang. Maar waar zou die veroordeling nou op gebaseerd zijn?



Take Shots!


So there I was, over in Paris
Eating wine and drinking cheese
And this guy comes up to me and he says“Where are you from?”
Well, I says “Yeah, I’m from Canada”
And he says “Zut Alors, mon Dieu, you are from Canada? Do you play 'ockey?”
And I says “Do I play hockey?

Well, I play Air hockey, Ball hockey, Barn Hockey, Bubble Hockey, Field hockey,Floor hockey, Ice hockey, Kitchen hockey, Road hockey,Roller hockey, Table hockey, Twist hockeyAnd I play hockey, hockey, hockey, hockey, hockey, hockey, hockey, hockey, hockey,hockey, hockey, hockey, hockey, hockey,hockey all the time!

HockeySong



Schni, schna, Schnappi


Heel Duitsland lijkt in de ban van Schnappi, das kleine (ontzettend schattige lieve en commercieel bijzonder interessante) krokodil. Schijnt Nederland nu ook te gaan veroveren. Ingezongen door een negenjarige staat het nummer Schnappi al weken op nummer 1 in Duitsland. Das dan weer even andere koek dan het echte werk. Trek je wel je hand op tijd terug?