<body topmargin="0"><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9803179\x26blogName\x3dVicKuP\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://vickup.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dnl_NL\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://vickup.blogspot.com/\x26vt\x3d2925250251904467780', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

zaterdag, januari 29, 2005

Tiesto Extragratis


Dat u de rechtermuisknop dient te gebruiken spreekt voor zich:

Adagio For Strings
Ancient History
Athena
Breda 04pm
Coming Home
Euphoria
Forever Today
Heroes
Lethal Industry
Olympic Flame
Traffic
Victorious

>> NEWSFLASH: Aangezien ik niet op dezelfde manier behandeld wens te worden als deze student, verzoek ik u vriendelijk om de bestanden binnen 24 uur van uw harde schijf te verwijderen :D << / NEWSFLASH



You have bad taste in music!


Het gaat wel heel erg hard bergafwaarts met de hedendaagse muziek. Gezien al het pulp dat zich tegenwoordig op een podium mag hijsen (en daar ook nog eens dik voor betaald krijgt) kan je eigenlijk maar twee dingen doen. Of je blijft als de spreekwoordelijke aardappel op de bank zitten, of je grijpt net als deze man naar de megafoon en gaat pontificaal in de rij staan bleren hoe erg je het er wel niet mee eens bent!



What would you do?


En daar staat ie dan. De man van je leven. Heeft zichzelf net uit een debiel mascotte pak gehesen en gaat voor een vol stadion op zijn knieen. Dan doe je als moderne, weldenkende vrouw natuurlijk maar 1 ding



Bumpersticker


Bumperstickers zijn weer helemaal terug! De nieuwe variant van GeenStijl is inmiddels verboden. Vraag ik me toch af wat voor bekeuring je krijgt als je hiermee in Nederland rond zou rijden.



NEXT!!!


Naar verluidt heeft deze jongeman de rol van Afro Ninja Fighter niet gekregen.



vrijdag, januari 28, 2005

En nu heeeeel goed kijken!


Vanuit de ruimte foto's van je pc op aarde zien (?)
Of via de pc foto's uit de ruimte zien (!).
Hier woon ik



Opzij opzij opzij!!


Met het hedendaagse verkeer kan je maar beter geen risico's nemen. Dat moet Ford bij het ontwerp van dit model gedacht hebben. Kijk vooral ook even wat verder in de serie naar de binnenkant van dit rijdende fort!



Echt of niet?


Welkom op deze verkorte LOI cursus, deel 1 van "Herken Vals Geld" Let erop!



How Bush tells you to shut up!


En dan nu een hilarische flase starring Bush! Good God he's back to serve a second term!

Verder; heb je kritiek op Bush? SHUT UP!! Dat is het repliek van de nieuwszender FOX op mensen die het ook maar aandurven enige op- en of aanmerkingen te plaatsen. Bijna alle interviewers/gasten/producers van FOX NEWS zijn zulke vooringenomen Bush aanhangers dat je je begint af te vragen of ze het echt menen, of dat ze zo goed betaald krijgen dat ze bij het zien van hun maandelijkse afschrift alle morele bezwaren aan de kant schuiven.

Hoe het ook moge zijn. De slogan van FOX; "Fair and balanced. We report. you decide", klinkt na het zien van de geweldige documentaire Outfoxed steeds ongeloofwaardiger.

En dan is het vrij uitzonderlijk als dezelfde zender ineens het woord geeft aan deze dame. Zij veegt letterlijk de vloer aan met haar interviewster en de nieuwgekozen president. Maar ja. wat wil je ook? Bush loopt tien inauguratie feesten (a 40 miljoen) af, terwijl zijn "boys" in Baghdad als schietschijf in hun Humvee dienen.



woensdag, januari 26, 2005

V00d00


Was ie normaal ook maar wat meer teruggetrokken. Want zoals op deze foto zul je V00d00 namelijk niet vaak aantreffen. Het liefst rent hij schuimbekkend, puinschoppend, tiettrekend of je recht in je bek uitblaffend over de afdeling.

Alhoewel zeer spaarzaam, heeft hij soms, heel soms, zo zijn momenten. Dan is ie eigenlijk best ok :D. Zelfs heel lief. En aangezien ik een van die spaarzame momenten vast heb weten te leggen wilde ik dat de rest van mijn collega's natuurlijk niet onthouden!



"The Beast"


Ik ben geen voorstander van geweld. Dat mag duidelijk zijn. Maar zo eens in de zoveel tijd kan ik wel genieten van legitiem geweld. Ik hoef me dan immers niet af te vragen of het zinloos is.

Wat ik me wel afvraag, na het zien van dit filmpje van Tyson in betere tijden, is of de tegenstanders zich vooraf niet beter hadden kunnen afvragen of hun voornemen om het op te nemen tegen "Het Beest" wel zo zinvol was?

PS: De fileserver vraagt je wel even een seconde of XX te wachten voordat je kan downloaden. Geloof me, het is de moeite waard.



Marilyn Manson


Absoluut beperkte beschikbaarheid dus wees er snel bij. Marilyn Manson - Golden age of grotesque. Tip: rechtermuisknop, opslaan als..

1. This Is The New Sh*t
2. mOBSCENE
3. Doll-Dagga Buzz-Buzz Ziggety-Zag
4. Use Your Fist And Not Your Mouth
5. The Golden Age Of Grotesque
6. (s)AINT
7. Ka-Boom Ka-Boom
8. Slutgarden
9. Spade
10. Para-noir
11. The Bright Young Things



Umbilical Brothers


“THWAK is an ingeniously hyperactive mime-with sound-effects comedy…a muppets-by-way-of-Tarantino skit.”

Oftewel, Australisch komisch duo dat in dit filmpje zowel het publiek van Jay Leno als David Letterman een gezond portie humor om te lachen serveert.

Mijn dank voor deze bijdrage gaat met name uit naar Tammie



Hamertje tik


Ik ga tegenwoordig door het leven als voorzitter van de Vereniging van Eigenaren. Wat dat precies inhoudt? Vooralsnog niet meer dan met een hamer op een stuk hout tikken en daarna een hoop bier drinken. Dat belooft in ieder geval veel goeds voor de toekomst :D



maandag, januari 24, 2005

Criminele aftrekposten


Volgens de Nederlandse wet moet de financiële situatie van een crimineel na 'afrekening' met Justitie hetzelfde zijn als voor het delict. Dat levert bizarre situaties op. Zo kan een crimineel de kosten die hij gemaakt heeft voor een bankoverval opvoeren als beroepskosten. Een 46-jarige bankovervaller kreeg van de rechtbank een vergoeding van 2000 euro voor het pistool waarmee hij de bank overviel. De buit bedroeg 6600 euro, maar de man hoeft slechts 4600 euro terug te betalen.

Vraagje: Wie betaalt de € 2000 die nu nog steeds niet terug is?



Sneeuw


Eindelijk!



zondag, januari 23, 2005

Headbanger with brains


ALTHOUGH the band specializes in a ferocious mix of grunge, funk, and heavy metal, beneath Korn's crash-and-burn musical aesthetic lie qualities of empathy and catharsis that have made the group a favorite among headbangers with brains.

Dat is dus even fijn om te horen niet? Dat je van Korn houdt en dus een headbanger met brains bent. Dat zal je niet vaak gezegd worden vrees ik. Alhoewel. Na het downen van zes albums tegelijkertijd moet ik zeggen dat ik bijna al mijn brains er inmiddels uit geheadbanged heb :D

Alert: server is bijzonder traag. Schatting: 15 uur.



hAXx0r


Ben je een enorme n00b in hacken? Maar wil je toch graag de status van een hAXx0r? Dan begin je hier met de extragratis gekraakte pdf van "Hacking for Dummies".



Lees ik ff snel zeg!


Congratulations, your reading speed increased from 272 words per minute to 711 words per minute. That is 439 words per minute FASTER with only six minutes of RocketReader training.

Joh...en dat door zes minuten een flash filmpje te volgen? Ik geloof er eerlijk gezegd geen reet van! Aangezien ik hoe dan ook binnen een half jaar wil kunnen speedreaden ga ik maar eens op zoek naar een echt boek hierover.



"TuinKever"


Was vanmiddag bij vriend "Buur". Om te helpen met het verplaatsen van zijn licht antieke Kever. Nu ogenschijnlijk een stuk brik. Straks (lees een jaartje of 5) zal dit zijn droomauto zijn. Knap hoor. Ik zie slechts een auto rijp voor de sloop. Maar ondanks het gebrek aan welke functionaliteit dan ook, rijdt hij er in gedachten al in rond. Buur, keep your dream alive! Succes!

UPDATE: Deze knutselaar is al vier jaar bezig. Zo moet die van "Buur" ook ongeveer worden. Maar dan compleet anders :D

foto: tel SE T630.