<body topmargin="0"><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9803179\x26blogName\x3dVicKuP\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://vickup.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dnl_NL\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://vickup.blogspot.com/\x26vt\x3d2925250251904467780', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

zaterdag, april 23, 2005

Motorfreak



Vriend Dare heeft het serieus te pakken van de nieuwe Yamaha MT-01, ook wel Kodo genoemd (bassende muziek die zo diep dreunt dat het dwars door je ziel gaat). Nu heb ik even overwogen om bovenstaand shirt voor hem te kopen. Blijkt het een 1 zitter te zijn. Moet ie het voorlopig maar even met de ringtone doen...

...



vrijdag, april 22, 2005

Ikbetaalniet.nl


Op de website www.ikbetaalniet.nl worden klanten van Essent en Nuon opgeroepen de factuur van mei niet te betalen totdat het salaris van de topman tot normale proporties is teruggebracht.



Waarom ik geen Opel rijd...


Opel schreeuwt in een campagne die nu al weken lang duurt: Test mij, daag mij uit, Drie dagen lang een geheel vrijblijvende Mega Test Drive! In een moment van spontane gekte meld ik mij via de site aan en ja hoor, de volgende dag heb ik al de verkoper van de lokale Opel dealer aan de lijn.

Op mijn vraag wanneer ik langs kan komen om het stalen ros te testen zet de verkoper mij abrupt van Planeet Opel terug op aarde. "Wat denkt u zelf meneer? Die actie gaat niet door. We hebben niet genoeg auto's voorradig om aan de vraag te voldoen."

Waarop ik mij hardop afvraag: "Waarom deze breed opgezette actie, waarom de radiospotjes, de tv reclame, de website? En waarom kunnen jullie nu dan niet leveren? Waarop hij antwoordt: "Weet u, sommige mensen rijden wel 400 km naar familie in Duitsland. Komen met een compleet afgetrapte bak terug. Wat denkt u nu zelf? Dat dat zomaar kan? En trouwens, als ik een Opel test dan ben ik binnen een half uur overtuigd en koop ik hem. Daar heb ik geen drie dagen voor nodig."

Waarop ik hem in niet mis te verstane bewoordingen duidelijk heb gemaakt dat het al erg genoeg is dat hij Opels verkoopt die blijkbaar een driedaagse testrit niet eens overleven en dat hij nu niet moet denken dat hij hiermee reclame maakt en mij ooit nog 1 auto slijt. Ook al krijg ik hem drie jaar mee!

Vervolgens heb ik opgehangen. Ik voelde medelijden. Auto's verkopen, en dan vooral Opels, het zal je baan maar zijn....

...



dinsdag, april 19, 2005

Panzerkardinal wordt Paus



De paus is dood! Lange leve de 265 ste op rij, Paus Benedictus XVI. Misschien een lichtpuntje...met de benoeming van de rechtlijnige en starre "Panzerkardinal" Ratzinger heeft Duitsland na zestig jaar eindelijk weer een wereldleider! Heeft hij toch niet voor niets in de Wehrmacht gezeten. En voor wat het nog waard is, ga niet zeggen dat ik je niet voor deze kandidaat gewaarschuwd heb!

...



De correspondentie van Willem van Oranje online



Onze Vader des Vaderlands heeft het voor elkaar gekregen om in zijn roerige leven meer dan 13.000 brieven per postduif te verzenden. Voor de vakidioten en andere geitenwollen-sokken-dragers staan deze nu allemaal netjes gerangschikt op deze site. Voorwaar geen slechte prestatie voor iemand van Duitschen bloed.

...



maandag, april 18, 2005

Het is weer BBQ weer!




De dagen worden langer, de zon laat zich steeds vaker zien en het BBQ gen in de man komt weer tot leven.

...



zondag, april 17, 2005

Jules over ijshockey



De meest angstaanjagende en daarmee gelijk ook de tofste schurk uit Pulp Fiction, Jules Winnfield, blijkt na de film zijn spiritualiteit en meesterlijke wijsheden te doceren als ijshockeycoach. U kent hem wel van : "The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he, who in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee. "

...