<body topmargin="0"><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9803179\x26blogName\x3dVicKuP\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://vickup.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dnl_NL\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://vickup.blogspot.com/\x26vt\x3d2925250251904467780', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

vrijdag, april 08, 2005

ANP Historisch Fotoarchief



Het ANP historisch fotoarchief bevat een unieke collectie van nieuwsfoto's van 1900 tot heden. Vrijwel alle negatieven van de totale fotoproductie zijn bewaard gebleven en per dag gecategoriseerd. ANP is daarnaast in het bezit van het Polygoon Archief, dat talloze beelden omvat uit de vooroorlogse jaren.

...



donderdag, april 07, 2005

Bob's Cube


Nu Bob uit zijn cubicle is maken we van de gelegenheid gebruik om eens even fijn in zijn spullen rond te snuffelen. Briljante flase!



woensdag, april 06, 2005

300 radiostations onder één knop


300 zenders beluisteren en opnemen via de computer; Xstreamradio.nl zorgt ervoor dat je je favoriete programma's of muziek nooit hoeft te missen. Ik heb maar gelijk een mail gestuurd naar ze want ik hoop snel antwoord te krijgen op een aantal vragen zoals; welke stations zijn te ontvangen, is het gebonden aan 1 formaat, kan je zelf zenders toevoegen, etc etc? Misschien dat iemand anders al ervaringen heeft met dit op het eerste gezicht erg gave progje?

...



Stop met voeren!



Zou jij, of zouden jullie, tijdens mijn vakantie van 11 maart tot en met 7 april voor mijn goudvissen willen zorgen? Eigenaar Robert Ritmeester is namelijk op vakantie en vraagt bij zijn afwezigheid zijn bezoekers om Montana-T, Peentje & Buttfuk middels een ingenieus internet gelinkt systeem driemaal daags te voeren. Echter, de arme schepselen Gods mogen maar drie keer per dag te eten. En op moment van tikken is dat al 156 keer gebeurd. Stop nu de gekte! Let them live! En ja, dit is ECHT (zegt Robert zelf). So don't fuck around people!

Met dank aan Ivor, groot voorvechter van dierenleed!

...



Blijf van Seabert!


Wat zijn zeehondenjagers toch een stelletje dieptrieste knuppels!

| Let op: QuickTime Alert |

...



Can the real RoboCop please stand up?



Deze "Land Walker" gaat maar anderhalve mijl per uur. Harder hoeft ook niet want deze mechanische Japanner is volledig voorzien van het laatste wapentuig. Check de site voor meer pics.

...



Nina toch niet zo onschuldig


Het Openbaar Ministerie gaat Quote niet vervolgen voor laster en smaad jegens Nina Brink. Er is feitenonderzoek gedaan en de persofficier deelde mee dat verder onderzoek niet nodig is. In februari schreef Quote dat Nina Brink in 1998 Michael Schulhof, haar toenmalige president-commissaris, tot aftreden heeft gedwongen na een seksschandaal. Quote onthulde dat het ontslag een wraakactie zou zijn geweest na een stukgelopen sm-relatie tussen Brink en Schulhof.



Carrot catcher


Deze bunny is zo geobsedeerd door wortels dat hij ze verward met je muis. En zie hem dan maar eens los te krijgen....

...



dinsdag, april 05, 2005

VicKuP eindelijk ook op .nl


Op 5 april 2005 is Vickup.nl geboren. Blakend gezond en vol vertrouwen in de toekomst hoop ik, in tegenstelling tot vele andere ouders, dat u (nu direct) met overweldigende aantallen mijn nieuwe kleine komt aanschouwen :D

...



Daar hang je dan...



Worstel hooligans met harde hand verwijderd van mat.

...



Wijze lessen van Frits




Vriend Frits maakte deze prachtige foto over het "geloof dat aan het uitsterven is". Hoe toepasselijk dezer dagen. Maar in het onderschrift denkt hij mij even fijntjes de les te kunnen lezen. Schaamteloos! Frits, de volgende keer dat je bij ons eet, bekijk die courgettes dan nog maar eens van dichtbij. Het zou wel eens je laatste keer kunnen zijn :D

...



Gratis fonts


Ik geloof om en nabij de 300 fonts gratis neer te halen.

...



Sad but true




De waarheid doet soms pijn.

...



maandag, april 04, 2005

Ware woorden




...