<body topmargin="0"><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9803179\x26blogName\x3dVicKuP\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://vickup.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dnl_NL\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://vickup.blogspot.com/\x26vt\x3d2925250251904467780', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

vrijdag, maart 18, 2005

Expo Aichi 2005



Robot fanfare speelt op een preview persbijeenkomst op de Japanse Aichi Expo 2005. Onderwerp: hoe kunnen we deze aarde leefbaar houden voor de toekomst van onze kinderen?

...



Most Wanted Dutchie



Er zijn er niet veel die het hem nadoen. En als je hem zo ziet plofkoppen zou je het al helemaal niet verwachten van deze aardappelzak. Maar Fransje van Anraat, notabene afkomstig uit het dorp linksom de hoek bij mij, wordt ervan verdacht Saddam's hofleverancier van allerlei chemisch wapentuig te zijn. Fransjepansje is daarmee gelijk de enige Nederlander die bij zowat alle veiligheidsdiensten ter wereld op "De Zwarte Lijst" staat. De aanklacht waartegen Anraat zich vandaag in de Rotterdamse rechtbank mag verdedigen luidt: genocide. Ja, daar zou ik ook zo moeilijk bij gaan kijken. Succes Frans, zal je nodig hebben!

...



donderdag, maart 17, 2005

Zomaar, vliegeren, 2004



© 2004 Moi
...



"Ultiem" eerbetoon aan Ghandi uitgesteld



In Zuid Afrika hebben de autoriteiten aangekondigd nog even na te gaan denken over het eerdere voornemen om het "Red Light District" in Durban te vernoemen naar Gandhi.

Zouden ze daar in Zuid Afrika misschien gedacht hebben dat z'n sandalen bordeelsluipers waren? Je weet het niet he? Maar volgens mij draait Gandhi zich een aantal keer om in zijn graf. Geteisterd door het idee dat er met eeuwige rust, nog steeds geen vrede is...

...



Liefde is...


Op je weblog posten dat vandaag precies vier jaar terug, je grote liefde je versierde, in een foute kroeg, en bier over je kop goot omdat je zo stom was om te vertellen dat; "bier goed voor je haar scheen te zijn". Sindsdien heb ik haar niet meer losgelaten. Lieke, ik hou van je!

...



VicKuP wint ook eens wat!


Uit den mailbox:

Gefeliciteerd VicKuP! U bent een van de eerste 100 PCM-lezers die hebben gereageerd op de gratis php-hosting actie van Argeweb en PCM. Wij stellen u het basispakket van Argeweb 1 jaar gratis ter beschikking inclusief een .nl domeinnaam naar keuze.

Driemaal raden welk domein dat wordt :D



woensdag, maart 16, 2005

Europese Grondwet of niet?



Say yes to Europe and No to the European Constitution. Engels filmpje over waarom je voor Europa moet zijn maar tegen de nieuw te maken Europese Grondwet.

...



Kilimanjaro zonder sneeuw



Kilimanjaro betekent "Schijnende Berg". Door Tanzanianen zo genoemd omdat de top sinds 11000 jaar wordt omgeven door sneeuw. Maar nu heeft de hoogste berg van Afrika zijn mooie kroon, vijftien jaar eerder dan voorspeld, definitief verloren aan de gevolgen van klimaatverandering. Hoeveel meer voorbeelden moet men nog zien om door te krijgen dat de aardse magnetron nu heviger dan ooit onze toekomst bedreigt?

The Guardian

...



dinsdag, maart 15, 2005

Atoom Adolf



Mr Karlsch describes what the Germans had as a "hybrid tactical nuclear weapon" much smaller than those dropped on Hiroshima or Nagasaki. Krijg bij dit bericht een beetje "door het oog van de naald" gevoel. Blij dat die Amerikanen haast hadden bij het bevrijden van Europa. Anders had het mooi allemaal anders kunnen aflopen.

...



maandag, maart 14, 2005

Ajax vaart blind op Blind



De kogel is eindelijk door de Arena.
Danny Blind wordt de nieuwe coach van de Godenzonen.

...



Geert Wilders Brult!


Ooit veranderden onze voorouders een moerasdelta in een oase van tolerantie en economisch succes, met een vlag die over de hele wereld synoniem is met vrijheid. Die vlag verdient het in vrijheid te blijven wapperen.

Geert gaat, zoals enigszins verwacht, compleet los in zijn Onafhankelijkheidsverklaring.

...



zondag, maart 13, 2005

Paus dankt media ?!?


In a separate message read on his behalf, the Pope thanked the international media for bringing him close to the Catholic faithful around the world through radio, television and the internet.

En dat terwijl de media elkaar al drie jaar de tent uitvechten voor een plekje op de daken van de hotels in Rome met uitzicht op het Vaticaan. Opdat de aasgieren bij het overlijden van de paus als eerste met de rug naar het Vaticaan kunnen staan om met een tandpasta smile het nieuws voor de camera te brengen.

Maar dan vraag ik me toch af, weet de paus daar dan helemaal niks van? Of is dit gewoon een kwestie van: zijn andere wang?

...



Koffiekrijtkop



Kalken op je koffiemok. Roer je dan ook met je krijtje?

...



MrandMrsWheatley


Let op! Plaatje hiernaast heeft hier ontzettend weinig mee van doen. Alhoewel..nou ja, er zit ook een auto in. Maar dat is dan ook het enige. Voor de ultieme ervaring van dit prachtige stukje internet is het ten zeerste aanbevolen uw boxen aan te zetten.

...